Vele nieuwe attracties en belevenissen voor Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Line

In dit forum vind je nieuws en Disney persberichten, die je ook op de beginpagina kan vinden.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hennie
Administrator
Administrator
Berichten: 3891
Lid geworden op: woensdag 07 mei 2003 15:41
Locatie: Tilburg
Contacteer:

Vele nieuwe attracties en belevenissen voor Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Line

Bericht door Hennie » vrijdag 21 juli 2017 09:21

Walt Disney Parks and Resorts kondigt vele nieuwe attracties en belevenissen aan voor Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Line

Dit weekend heeft Walt Disney Parks and Resorts op de D23 Expo 2017 in Anaheim, Californië, vele gloednieuwe attracties en belevenissen aangekondigd voor Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Line. Disney streeft er continue naar om de belevenis voor de gasten baanbrekend te veranderen. Dit begint voordat de gasten aankomen voor een Disney vakantie tot aan de vele herinneringen die een leven lang duren.

Walt Disney Parks and Resorts Chairman Bob Chapek onthulde aan 7000 fans meer dan een dozijn aan nieuwe belevenissen en gaf een sneak peek van lang verwachte projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. Verschillende Imagineers onthulde daarbij details over de creativiteit en innovaties.

“Dit jaar zijn er enkele nieuwe en populaire belevenissen geopend en het beste moet nog komen,” aldus Bob Chapek. “We hebben ambitieuze plannen en we investeren in de ervaring van de gasten zoals nooit tevoren en we doen dit op een manier dat alleen mogelijk is bij Disney!”

Disneyland Paris
Disneyland Paris brengt de favoriete Marvel figuren naar Disney’s Hotel New York. Het hotel wordt volledig omgetoverd en zal veranderen in een wonderland met Marvel thema. Het hotel krijgt de naam Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Bob Chapek: “We gaan een hotel in Disneyland Paris maken waarop Tony Stark trots zou zijn! Disney’s New York Hotel – The Art of Marvel vervoert onze gasten naar de actievolle, inspirerende wereld van superhelden, zoals Iron Man, The Avengers, Spider Man en meer!" Gasten kunnen het Marvel Universum ontdekken door middel van comic kunst, films, superhelden kostuums en meer, getoond in de stijl van een hedendaagse kunstgalerie.

Walt Disney World Resort

Star Wars: Galaxy’s Edge
Star Wars verhalen zullen tot leven komen in Star Wars: Galaxy’s Edge, de nieuwe naam die is aangekondigd voor de Star Wars thema landen. Bob Chapek heeft twee attracties onthuld, waaronder één waarin gasten midden in een strijd tussen de Eerste Orde en de Resistance terecht komen en waarin zij het gevoel hebben alsof ze in hangarbaai op een Star Destroyer zijn. Gasten zullen ook de kans krijgen om de Millennium Falcon te vliegen, waarbij elke gast een cruciale rol heeft in het succes van de missie. Chapek onthulde ook de vele Star Wars figuren die de gasten kunnen ontmoeten, waaronder BB-8, Chewbacca, Rex en Kylo Ren. Star Wars: Galaxy's Edge zal in 2019 openen in het Disneyland Park in Anaheim en vervolgens in Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World Resort.

Een hotel geïnspireerd op Star Wars
Tot grote vreugde van de fans bevestigde Bob Chapek ook de ambitieuze plannen om het grootste belevingsconcept ooit te realiseren in een indrukwekkend hotel met Star Wars thema in Walt Disney World Resort. De beleving is volledig toegewijd aan de Star Wars galaxy en het wordt een unieke ervaring van een meerdaags avontuur in een ‘galaxy far far away’ in een luxe resort.

Epcot
Met de 50e verjaardag van Walt Disney World in het vooruitzicht kondigde Chapek grote plannen aan voor Epcot. Als opvolger van de nummer één familie attractie in Disneyland Paris, wordt Ratatouille toegevoegd in een nieuw gebied in het Frankrijk paviljoen in World Showcase. In Epcot komt ook een gloednieuwe E-ticket attractie, die is gebaseerd op de muzikale en actievolle wereld van Guardians of the Galaxy, de volgende stap in hoe gasten deze figuren in Walt Disney World Resort kunnen ontmoeten. In Future World zal de nieuwe Green Mission bij Mission: SPACE gasten op een prachtige tour rond de aarde meenemen en een vernieuwde Orange Mission zal de reis naar Mars nog spectaculairder maken. Naast Mission: Space zal een nieuw restaurant komen dat gasten uitnodigt om hoog boven de aarde te reizen voor een onvergetelijke diner ervaring.

Disney’s Hollywood Studios en Magic Kingdom
De allereerste grote attractie met Mickey thema, Mickey en Minnie's Runaway Railway, komt naar Disney's Hollywood Studios. Met een nieuw origineel verhaal en liefhebbend liedje zal deze nieuwe state-of-the-art attractie gasten meenemen op reis in the de grappige en onvoorspelbare wereld van de Emmy Award-bekroonde 'Mickey Mouse' shorts, de korte tekenfilms bekend van Disney Channel. Met behulp van nieuwe technologieën verandert de platte tekenfilmwereld in een ongelooflijke dimensionale ervaring.

Daarnaast komt de meest populaire attractie van Shanghai Disneyland naar Walt Disney World Resort. Een spannende Tron attractie wordt toegevoegd in een nieuw gebied bij Space Mountain in Magic Kingdom. Ook komt er een nieuw live entertainment theater naar Main Street, U.S.A. in het Magic Kingdom Park, dat is gebaseerd op het iconische Willis Theater in Kansas City. Het theater zal entertainment van wereldklasse tot het meest populaire park ter wereld brengen.

Tenslotte opent Toy Story Land in de zomer van 2018 in Disney’s Hollywood Studios.

Disney Cruise Line
Bob Chapek verraste de fans op D23 door te onthullen dat Disney Cruise Line een zevende schip aan de vloot zal toevoegen. Met een zevende Disney schip biedt Disney Cruise Line nog meer mogelijkheden aan families om magische herinneringen op zee te creëren en spectaculaire bestemmingen over de hele wereld te bezoeken.

Vorig jaar kondigde Disney Cruise Line al plannen aan om twee nieuwe schepen te bouwen in de Meyer Werft scheepswerf in Duitsland, met geplande einddata in 2021 en 2023. Het zevende schip zal in dezelfde scheepswerf worden gebouwd en zal in 2022 worden voltooid.

“We hebben besloten dat twee nieuwe schepen niet genoeg zouden zijn om alle nieuwe belevingen te omvatten. We dromen ervan om familie cruisevakanties naar een heel nieuw niveau te brengen, met indrukwekkende Disney storytelling, wereldklasse familie entertainment en fantastisch leuke en unieke Disney innovaties,” aldus Chapek. “Tegen de tijd dat alle drie de nieuwe schepen varen, hebben we onze huidige vloot bijna verdubbeld!”

De namen, ontwerpen en routes van de nieuwe schepen zijn nog in ontwikkeling, met voor elk schip haar eigen unieke belevingen. De drie schepen zullen worden aangedreven door schoon, vloeibaar aardgas en hebben dezelfde afmeting – circa 135.000 ton met ongeveer 1.250 staterooms voor gasten – wat iets groter is dan de nieuwste Disney Cruise Line schepen, de Disney Dream en Disney Fantasy.Plaats reactie