Brother Bear 2, The Wild, The Shaggy Dog, Eight Below

In dit forum vind je nieuws en Disney persberichten, die je ook op de beginpagina kan vinden.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hennie
Administrator
Administrator
Berichten: 3918
Lid geworden op: woensdag 07 mei 2003 15:41
Locatie: Tilburg
Contacteer:

Brother Bear 2, The Wild, The Shaggy Dog, Eight Below

Bericht door Hennie » woensdag 16 augustus 2006 08:20

Walt Disney Pictures presenteert:

BROTHER BEAR 2 – THE WILD – THE SHAGGY DOG – EIGHT BELOW
Vier DVD premières
De mooiste films met de liefste en avontuurlijkste dieren voor de hele familie.
Met voor de jongste kinderen liefdesavontuurtjes in BROTHER BEAR 2.
Voor jong en oud in THE WILD de hilarische avonturen van een bende wilde dieren in New York en in THE SHAGGY DOG heel veel humor als Tim Allen verandert in een sympathieke schaapshond..
EIGHT BELOW, het epische verhaal van een groep sleehonden en hun eigenaar, zal tieners en volwassenen in het hart raken.


Vanaf 27 september 2006 verkrijgbaar op KOOP DVD
Vanaf 26 september ook te HUUR
Met uitzondering van EIGHT BELOW (reeds te HUUR vanaf 5 september)


Afbeelding
Ruim baan voor de dieren!

Buena Vista Home Entertainment brengt 27 september 2006, een week voor dierendag (4 oktober), vier absolute topfilms uit waarin dieren op schitterende wijze de hoofdrollen vertolken.

Alle vier de films - de animatie films BROTHER BEAR 2 en THE WILD & de live action titels THE SHAGGY DOG en EIGHT BELOW - hebben een echt Disney familiehart.
Dat wordt genieten voor iedereen, jong en oud, die zich graag laat meeslepen door ontroerende, komische en hartverwarmende avonturen.

Vanaf 26 september zijn deze films ook te HUUR. Met uitzondering van de film EIGHT BELOW (reeds te HUUR vanaf 5 september).

THE WILD
Een wild en waanzinnig komisch familieavontuur met te gekke karakters om nooit te vergeten!
Met de Nederlands / Vlaamse stemmen van LUCAS VAN DEN EYNDE, ROB KAMPHUES, FRANS VAN DEURSEN, TINE EMBRECHTS, VIC DE WACHTER, JOHNNY KRAAYKAMP JR., DORIS BAATEN en in de Engels gesproken versie stemmen van o.a. KIEFER SUTHERLAND,
JIM BELUSHI, EDDIE IZZARD, JANEANE GAROFALO. Regie: STEVE “SPAZ” WILLIAMS.

KORTE INHOUD
In de grote New Yorkse dierentuin is het altijd druk. Jong en oud staan rijen dik om zich te vergapen aan alle wilde beesten die de aandacht soms prachtig, maar soms ook maar zo, zo vinden. Neem nu de legendarische leeuw SAMSON. Hij is de hoofdattractie van de dierentuin. Hij heeft echt status. Hij schept ook altijd tegenover iedereen op over de tijd dat hij echt in het wild rondzwierf. In feite heeft hij nooit een poot buiten de dierentuin gezet. Zijn tienerzoon, leeuw RYAN, wordt af en toe gek van al die verhalen. Hij heeft het wel gezien in de dierentuin en verlangt ook naar een avontuurlijk leven.

Een bijzondere plaats in de dierentuin wordt ook ingenomen door buidelbeer NIGEL. Het is een echte megaster, omdat hij als merchandise als een dolle verkoopt. Dat komt door zijn schattige, knuffelige uiterlijk. Dat imago vindt hij maar niets. Hij zou graag aan iedereen willen bewijzen dat hij veel stoerder is dan hij eruit ziet.

Wanneer tienerleeuw RYAN zoek, weet leeuw SAMSON wat hem te doen staat. Gedreven door vaderliefde ontsnapt hij samen met buidelbeer NIGEL, de elegante en onafhankelijke giraffe BRIDGET, de gewiekste New Yorkse eekhoorn BENNIE en slang LARRY uit de dierentuin. Al moeten ze heel New York overhoop halen, zijn zoon zal hij terugvinden. Al snel ontdekken ze dat New York City veruit de grootste, idiootste jungle is.

BONUSMATERIAAL
THE WILD barst van het bonusmateriaal, waaronder waanzinnige fragmenten met bloopers en blunders, verwijderde scènes en meer, veel meer. Een gegarandeerd onstuimig en woest kijkplezier voor alle leeftijden.

- Niet-gebruikte scènes
De niet gebruikte scènes bekijken met optionele gesproken toelichting van regisseur Steve "Spaz"Williams en producent Clint Goldman
Bennies maffe droom
Terug in de dierentuin
Bridget en Larry zijn verloren
Terug op de boot
Duimenman
- Muziek en meer
Muziekvideo ‘Real Wild Child’ uitgevoerd door Everlife
- Achter de schermen bij Disney
Eddie Izzard gaat los
Ontmoet Colin de Klipdas

EVEN VOORSTELLEN
LEEUW SAMSON – Deze legendarische leeuw is de hoofdattractie van de New Yorkse dierentuin.
Hij vindt het heerlijk om tegenover zijn vrienden en zijn zoon, tienerleeuw Ryan, op te scheppen over de periode dat hij in het wild rondzwierf. Maar niemand weet dat Samson zijn hele leven nog nooit een poot buiten de dierentuin gezet heeft.
Als Ryan spoorloos verdwenen is, neemt hij met een gouden hart en voortgedreven uit liefde voor zijn zoon, de leiding over een gezelschap wilde dieren, om hem op te sporen. Het wordt de reis van hun leven.

EEKHOORN BENNIE – Samson’s beste vriend en steun en toeverlaat is de gewiekste New Yorkse eekhoorn Bennie. Hij is een groot denker en hoewel klein van stuk, heeft hij het beste overzicht sinds hij het hoofd van de meterslange giraffe Bridget als uitkijkpost bezet houdt. Hij steunt Samson door dik en dun. Ook in penibele situaties.

LEEUW RYAN – De tiener Ryan is het helemaal zat om in een dierentuin te leven in de nabijheid van zijn oh zo beroemde vader, leeuw Samson. Hunkerend naar opwinding en nieuwsgierig naar de echte jungle, gaat hij op onderzoek uit. Met zijn ontsnapping uit de dierentuin zet hij een hilarisch avontuur in gang, dat zijn weerga in het dierenrijk niet kent.

BUIDELBEER NIGEL – Zo schattig en knuffelig deze megaster van de dierentuin er ook uitziet, zo stuurs is hij eigenlijk. Langzamerhand zou hij wel eens willen dat zijn dierentuinmaten hem eens anders zagen dan die schattige beer. Dat imago is hij spuugzat. Hij wil voor vol worden aangezien. Eenmaal buiten de dierentuin openbaart zich een totaal andere Nigel, als hij ontdekt dat de wildebeesten bende hem echt serieus neemt.

GIRAFFE BRIDGET – Onafhankelijk, snel van begrip en practisch. Dat zijn de belangrijkse karaktereigenschappen van de elegante giraffe Bridget. Met haar enorme lengte, waarmee ze hoog boven alles en iedereen uitsteekt, is ze ongelooflijk behulpzaam. Zij heeft niet alleen al haar energie nodig om zich in de New Yorkse jungle te handhaven, maar ook om de verleidingspogingen van eekhoorn Bennie te weerstaan.

SLANG LARRY – Hoewel deze superlange python het langste dier van de dierentuin claimt te zijn, is hij tegelijkertijd een beetje kort van begrip. Hij is altijd bereidwillig om vol in actie te gaan. Larry kan zich in alle bochten wringen. Hij is uiterst nuttig als katrol, een lange stok, een stuurwiel of verandert in een katapult.

MET DE STEMMEN VAN
Samson - LUCAS VAN DEN EYNDE
Bennie - ROB KAMPHUES
Nigel - FRANS VAN DEURSEN
Bridget - TINE EMBRECHTS
Kazar - VIC DE WACHTER
Larry - JOHNNY KRAAIJKAMP JR.
Ryan - FELIX PEETERS
Fergus de Flamingo - FINN PONCIN
Duke - BART BOSCH
Eze - DENNIS KIVIT
Pinguïn M.C. - MICHEL VAN DOUSSELAERE
Hamir - DOOR VAN BOECKEL
Stan - CHRIS VAN DEN DURPEL
Carmine - CHRIS VAN DEN DURPEL
Klipdas - REINDER VAN DER NAALT
Blag - BART OOMEN
Scab - REINDER VAN DER NAALT
Scraw - FINN PONCIN
Mama Nijlpaard - DORIS BAATEN
Samsons Vader - MICHEL VAN DOUSSELAERE
Jonge Samson - KOBE VERMEERSCH
Mestkever #1 - DORIS BAATEN
Mestkever #2 - MARJOLEIN ALGERA
Cloak - FINN PONCIN
Camo - FRANS LIMBURG
Spreekstalmeester - FRED MEIJER
Overige stemmen: ANNEKE BEUKMAN, ROBERT HILHORST, PAUL KLOOTÉ, TOM LATHOUWERS, HOLANDA LAZIC, LIZEMIJN LIBGOTT, BERT MARSKAMP, SABELA OLAVIDE, ALEXANDRA PERK, EDWARD REEKERS, SAM VERHOEVEN, LEON WIEDIJK, BARRY WORSTELING
Regie: HANS HULSHOF
Vertaling: JUDITH DEKKER
Adaptatie: GRIET DE WOLF

LIEDJES
SWINGENDE DAG (Really Nice Day)

Gezongen door: LAURA VLASBLOM, INGRID SIMONS, PAUL KLOOTÉ, EDWARD REEKERS,
SAM VERHOEVEN, TOM LATHOUWERS
Regie zang: NIELS HORNEHØJ
Vertaling zang: JUDITH DEKKER

NEDERLANDS / VLAAMSE VERSIE
Opnamestudio: SUN STUDIO HOLLAND / BELGIE
Techniek: STEPHAN KERN, JURRE ORDING, JAN HESSENS
Productie: SABELA OLAVIDE, AN LOVINK
Creatieve Supervisie: CARLYN VERDUIN
De Nederlands/Vlaamse versie is geproduceerd door:
DISNEY CHARACTER VOICES INTERNATIONAL, INC.

TECHNISCHE GEGEVENS
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE:
Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans / Hindi / Pools - Dolby Surround 2.0: Engels Audio Descriptive
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Pools / Hindi
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 79 minuten (exclusief bonusmateriaal)
GENRE: Familie / Komedie
KIJKWIJZER: 6 jaar, vuistje, spinnetje

BROTHER BEAR 2
De elanden zijn los!
Met de Nederlands / Vlaamse stemmen van STAF COPPENS, YVONJANE VAN LEEUWEN, JASPER SOHIER, REMCO VELDHUIS, HETTY HEYTING, BEATRIJS SLUIJTER, PIM KOOPMAN en in de Engels gesproken versie van o.a. MANDY MOORE, PATRICK DEMPSEY, BENJAMIN BRYAN, JIM CUMMINGS. Regie: BEN GLUCK.

KORTE INHOUD
Alle favoriete karakters uit de Classic BROTHER BEAR zijn terug in dit avontuur waar de legende verder gaat. Niet alleen de dolkomische elandenbroers Sam en Moes, maar ook de grote beer Kenai en zijn kleine berenbroer Koda zijn weer van de partij.
Nieuw in dit verhaal is het meisje Nita.
Nita kent grote beer van vroeger toen hij nog geen beer was. Maar de held van de lokale mensen- en berenstam heeft ervoor gekozen om als grote beer Kenai door het leven te gaan.
Plotseling ontdekt hij dat hij één klein detail over het hoofd heeft gezien. Al jaren heeft hij een oogje op Nita, maar die staat nu op het punt om met een ander te trouwen! En er hangt nog meer liefde in de lucht.
De Grote Geesten bemoeien zich er ook al mee.
Geniet van dit prachtige avontuur en oh ja, er zitten ook een paar aantrekkelijke elanddames in dit verhaal – voor allerlei grappen en wilde avonturen.

BONUSMATERIAAL
- Spel: Ga toch fietsen!
- Bonusvideo: Achter de muziek van Brother Bear II

MET DE STEMMEN VAN
Kenai - STAF COPPENS
Nita - YVONJANE VAN LEEUWEN
Koda - JASPER SOHIER
Sam (Rutt) - REMCO VELDHUIS
Moes (Tuke) - RICHARD KEMPER
Anda - DAISY THYS
Kata - MYRIAM BRONZWAAR
Innoko - LEAH THYS
Tante Siqiniq - HETTY HEYTING
Tante Taqqiq - BEATRIJS SLUIJTER
Ted (Tug) - PIM KOOPMAN
Bering - MICHEL VAN DOUSSELAERE
Chilkoot - HANS HOEKMAN
Overige stemmen: ANNEKE BEUKMAN, LISA BORAY, BART BOSCH, MARTY DE BRUIJN, OMAR DUPREE, SIMONE GIEL, JAMES DE GRAEF, BOYAN VAN DER HEIJDEN, ROBERT HILHORST, DIETER JANSEN, NURLAILA KARIM, BAS KEIJZER, STEPHAN KERN, HOLANDA LAZIC, JONAS LEOPOLD, FRANS LIMBURG, EDWARD REEKERS, PIM ROOS,
INGRID SIMONS, ROBIN VIRGINIE, LAURA VLASBLOM, BERTINE VAN VOORST, FREEK WENNEKES, INGEBORG WIETEN, BARRY WORSTELING

Regie/Vertaling: MARTY DE BRUIJN
Adaptatie: GRIET DE WOLF

LIEDJES
EEN NIEUWE DAG (Welcome To This Day)

Gezongen door: SANDRO VAN BREEMEN, CINDY OUDSHOORN

DIT IS MIJN HUIS (Feels Like Home)
Gezongen door: SANDRO VAN BREEMEN, CINDY OUDSHOORN

DAT BEN IK (It Will Be Me)
Gezongen door: CINDY OUDSHOORN

Regie zang: NIELS HORNEHØJ
Vertaling zang: MARTY DE BRUIJN

NEDERLANDS / VLAAMSE VERSIE
Opnamestudio: SUN STUDIO HOLLAND / BELGIE
Techniek: FREEK WENNEKES, EDDY WORSTELING, JAN HESSENS
Productie: SABELA OLAVIDE, AN LOVINK
Creatieve Supervisie: CARLYN VERDUIN
De Nederlands/Vlaamse versie is geproduceerd door:
DISNEY CHARACTER VOICES INTERNATIONAL, Inc.

TECHNISCHE GEGEVENS
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE:
Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans - Dolby Surround 2.0: Arabisch
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Arabisch
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 75 minuten (exclusief bonusmateriaal)
GENRE: Familieavontuur
KIJKWIJZER: 6 jaar, spinnetje. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Meekijken gewenst.

THE SHAGGY DOG
Tim Allen Is Man’s Best Friend - Tim Allen als viervoetige mensenvriend.
TIM ALLEN – KRISTIN DAVIS – ZENA GREY – DANNY GLOVER – ROBERT DOWNEY, JR en… COAL als de schaapshond SHAGGY. Regie: BRIAN ROBBINS

In deze nieuwe versie van Disney’s komedieklassieker uit 1959 verandert komiek Tim Allen (The Santa Clause) in een sympathieke schaapshond en krijgt op hilarische wijze in de gaten hoe hij een betere vader kan worden.

KORTE INHOUD
De harige avonturen beginnen als advocaat Dave Douglas (Tim Allen) zich vastbijt in een zaak waarbij in een laboratorium misdadige praktijken worden uitgeoefend op dieren.
Weer zo’n klus waar hij helemaal in opgaat en waar zijn vrouw Rebecca en zijn kinderen Carly en Josh niet echt blij mee zijn. Ze zouden hun vader wel eens vaker thuis willen zien.
Als vader Dave per ongeluk besmet raakt met een uitermate geheim serum dat zijn lichaam verandert, worden zijn vrouw en zijn kinderen op hun wenken bediend.
Op de meest onmogelijke momenten verandert hij in een hond.
Hij krijgt zijn gezin – inclusief hun geheimen en dromen – vanuit een heel ander perspectief te zien. Dave wil natuurlijk niets liever dan stoppen met apporteren en weer vader worden... maar dan zal hij het kwade genie (Robert Downey Jr. – Good Night, And Good Luck) achter het serum moeten overwinnen.

BONUSMATERIAAL
- Deleted scenes
Kozak en Strictland
Extra hondenpark
Gwen en Larry
Alternatief einde voor Kozak
- Bloopers
Blaf mee: Bonusmateriaal waar honden dol op zijn
- Honden kosten veel zorg, tijd en toewijding. Overweeg je om binnenkort een harige vriend te adopteren, bereid je dan goed voor. Niet elke hond is geschikt voor iedereen.
Meeblaffen voor honden
- Muziekvideo:”Woof There It Is”

TECHNISCHE GEGEVENS
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE:
Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Duits / Vlaams / Russisch
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Duits / Russisch / Arabisch / Lets / Litouws / Ests
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 2.40:1
SPEELDUUR: 98 minuten (exclusief bonusmateriaal)
GENRE: Komedie
KIJKWIJZER: 6 jaar, vuistje

EIGHT BELOW
Paul Walker in een spannende, avontuurlijke en ontroerende actiefilm over vriendschap en trouw, die het hele gezin zal bijblijven.
Het epische verhaal van een groep sleehonden en hun eigenaar die trachten te overleven en elkaar terug te vinden in het barre Antarctica.
PAUL WALKER – BRUCE GREENWOOD – MOON BLOODGOOD – JASON BIGGS
Regie: FRANK MARSHALL

Vanuit het koudste, meest stormachtige en meest verlaten gebied op aarde presenteert Walt Disney Pictures de spannende, avontuurlijke en ontroerende actie / avonturen familiefilm EIGHT BELOW. Een film over de onvoorwaardelijke vriendschap en loyaliteit tussen honden en mensen en het diepste vertrouwen dat ze in elkaar kunnen hebben.

Geïnspireerd op een verbazingwekkend waargebeurd verhaal volgt EIGHT BELOW acht sleehonden, die in een totaal verlaten gebied in het ijzige Antarctica achter moeten blijven, en de man die alles in het werk stelt om zijn helden die hij zelf heeft opgeleid, in veiligheid te brengen.

FRANK MARSHALL, die ondermeer de epische avonturenfilms Alive en Congo regisseerde en als producent verantwoordelijk was voor blockbusters zoals Raiders of the Lost Ark, The Bourne Supremacy, Seabiscuit en The Sixth Sense, tekent voor de regie. Het scenario is geschreven door DAVID DIGLIO en geïnspireerd op een waargebeurd verhaal uit 1957 dat met de titel Nankyoku Monogatari (Antarctica) als Japanse film uitgroeide tot een mega-succes. De Director of Photography is de voor een Oscar genomineerde DON BURGESS (The Polar Express, Spider-Man) die de schoonheid van het uitgestrekte ijslandschap van Antarctica en de sledehonden op indrukwekkende wijze in beeld brengt.

De belangrijkste rollen worden vertolkt door PAUL WALKER (de survivalgids Jerry), JASON BIGGS (zijn beste vriend en cartograaf Charlie Cooper), BRUCE GREENWOOD (de geoloog die door de sledehonden gered wordt) en MOON BLOODGOOD de mooie en onverschrokken pilote Katie). De absolute hoofdrollen zijn weggelegd voor de acht moedige, intelligente sledehonden, die een onuitwisbare indruk achterlaten.

KORTE INHOUD
De ijzige winter heeft het uitgestrekte Antarctica, het meest zuidelijke deel van de wereld, in een haast onbereikbaar woest ijslandschap omgetoverd. Een team onverschrokken onderzoekers en wetenschappers waaronder survival gids Jerry Shepard (PAUL WALKER) en zijn beste vriend cartograaf Charlie Cooper (JASON BIGGS) trotseren toch de inmense koude.
Hoewel zware sneeuwstormen voorspeld zijn, laat Jerry Shepard zich toch door de bezeten geoloog Davis McLaren (BRUCE GREENWOOD) overhalen, om met zijn acht sledehonden nogmaals het barre weer te trotseren. Op de terugweg gaat het goed mis. De geoloog valt in een kloof en kan ternauwernood gered worden. Met onverschrokken moed en liefdevol aangemoedigd door hun baas en trainer Jerry lukt het de acht sledehonden om de geoloog in veiligheid te brengen.

Terug in het survivalkamp is al snel duidelijk dat het voor het team niet verantwoord is langer in Antarctica te blijven. Jerry moet zijn geliefde sledehonden achterlaten, maar belooft hen met pijn in het hart, dat hij snel terugkeert om hen op te halen.
Zijn honden zijn alles voor hem. Hun trouw, hun loyaliteit, hun moed, hun warmte... Zonder zijn honden kan Jerry niet leven.

Maar de winter duurt lang. In tegenstelling tot wat Jerry zijn honden beloofd heeft lukt het hem niet om snel terug te keren naar de Zuid Pool. De dagen tikken voort. Weken en maanden gaan voorbij. Overal probeert Jerry geld te regelen om zijn missie te voltooien. Maar niemand vindt het verantwoord om naar Antarctica te vliegen. Jerry voelt zich verdrietig en schuldig. Zal hij zijn honden ooit nog terug zien?

Intussen lukt het de intelligente en moedige sledehonden onder leiding van leider Maya, de drukke rebelse hond Shorty en de jonge Max met vereende krachten te overleven. Samen vormen ze een hecht team dat elkaar aanmoedigt en in leven houdt met het schaarse voedsel dat het met de grootste inspanning verovert.

Uiteindelijk lukt het Jerry in een verbluffende reis, met hulp van de mooie en avontuurlijke pilote Katie (MOON BLOODGOOD) terug te keren naar Antarctica. Zal hij zijn honden terugzien? Zijn zij nog in leven? De enorme vriendschap en het geloof in elkaar is grensoverschrijdend. Gedreven door hun standvastige vriendschap en geloof in elkaar maken de honden en de Jerry, die zich door niets laat weerhouden om ze te redden, uiteindelijk een verbluffende reis om weer bij elkaar te komen.

ACHT SLEDEHONDEN – DE GROOTSTE STERREN VAN EIGHT BELOW
De acht sledehonden die in EIGHT BELOW schitteren zijn lief, moedig, intelligent, ontroerend en maken een onuitwisbare indruk. Zij zijn de echte helden van de film.
De zeven jaar oude Koda Bear brengt op indrukwekkende wijze de hond Maya tot leven. De zes jaar oude D.J. speelt de leider Max. De drie jaar oude Noble werd gecast om de grijze Shadow te spelen. De twee jaar oude Dino is Buck. De vier jaar oude Floyd en de drie jaar oude Sitka zijn de tweelingen Dewey en Truman. De drie jaar oude Jasper schittert als de rebelse Shorty. De vier jaar oude Apache tenslotte speelt Jack, de oudste van het stel.

BONUSMATERIAAL
- Deleted scenes
Deleted scenes bekijken met gesproken toelichting van regisseur Frank Marschall
* Ontbijt op de basis
* Russische vissershut
* Jerry wil blijven
* Cooper geeft over
* Jerry ontmoet de captain
- Lopen met de honden: Achtergrondreportage van Eight Below ‘The Making Of’
- Gesproken toelichting
Gesproken toelichting van regisseur Frank Marschall en producent Pat Crowley.
Gesproken toelichting van regisseur Frank Marschall, acteur Paul Walker en regisseur cinematografie Don Burgess.

TECHNISCHE GEGEVENS
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE:
Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans - Dolby Surround 2.0: Engels Audio Descriptive
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Spaans / Portugees / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 2.40:1
SPEELDUUR: 115 minuten (exclusief bonusmateriaal)
GENRE: Actie / avonturen familiefilm
KIJKWIJZER: 6 jaar, spinnetje

BROTHER BEAR 2, THE WILD, THE SHAGGY DOG en EIGHT BELOW worden gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

http://www.disney.nl/dvd" onclick="window.open(this.href);return false;

Tim
Junior Member
Junior Member
Berichten: 193
Lid geworden op: zondag 30 mei 2004 21:56
Locatie: België

Bericht door Tim » woensdag 16 augustus 2006 13:41

Gaan ze de Vlaamse en Nederlandse stemmen nu ook al mengen?
Helemaal niet slecht bedoeld hè
Kunnen ze nu niet gewoon 2 tracks erop zetten, een Nederlandse en een Vlaamse

Gebruikersavatar
nobody
Senior Member
Senior Member
Berichten: 707
Lid geworden op: dinsdag 24 januari 2006 17:47

Bericht door nobody » maandag 21 augustus 2006 18:12

In bambi 2 werden de stemmen toch ook door nederlanders (het grootste aantal personages) en door belgen (oa:de egel en dat andere hertje waar ik de naam van vergeten ben :) ) ingesproken?

Gebruikersavatar
minnie_moessie
Senior Member
Senior Member
Berichten: 452
Lid geworden op: donderdag 27 april 2006 20:03

Bericht door minnie_moessie » maandag 21 augustus 2006 18:19

welja waarom ook niet hoeven ze niet meteen 2 versions voor nederland en belgie te maken :)

Gebruikersavatar
steentje
Newbie
Newbie
Berichten: 9
Lid geworden op: maandag 22 december 2003 01:15

Bericht door steentje » vrijdag 29 september 2006 23:32

Brother Bear 2 is weer een juweeltje. Na de teleurstellende vertoning van Bambi 2 (was eigenlijk een aan elkaar geknoopt geheel van de verwijderde scenes uit deel 1) weer een echt vervolg verhaal vol betovering en disney magic zoals we van Disney mogen verwachten. Wel jammer van het nederlands-/vlaams geluid. Had het leuker gevonden als de stemmen uit bb1 ook voor deze versie gebruikt zou den worden. :(

Gebruikersavatar
chefl loui
Junior Member
Junior Member
Berichten: 173
Lid geworden op: donderdag 25 mei 2006 12:00
Locatie: ridderkerk

Bericht door chefl loui » zaterdag 30 september 2006 11:02

brother bear 2 is inderdaad een van de betere vervolgen,the wild is maar een irritant filmpje :x daar kon ik nou echt niet om lachen met als dieptepunt de koala en de slang,ik had wel gehoord dat hij niet zo geweldig is maar zo slecht had ik ook niet verwacht.
zut alorsPlaats reactie