TRAILER ALERT - Ralph Break the internet: Wreck it Ralph 2

In dit forum vind je nieuws en Disney persberichten, die je ook op de beginpagina kan vinden.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hennie
Administrator
Administrator
Berichten: 3918
Lid geworden op: woensdag 07 mei 2003 15:41
Locatie: Tilburg
Contacteer:

TRAILER ALERT - Ralph Break the internet: Wreck it Ralph 2

Bericht door Hennie » maandag 04 juni 2018 18:32

BEKIJK NU DE NIEUWE TRAILER EN FILMBEELDEN VAN

AfbeeldingRELEASE DATUM
Ralph Breaks The Internet: Wreck It Ralph2 draait vanaf 12 december 2018 in de Nederlandse bioscopen.

SYNOPSIS
In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Ze riskeren hierbij alles om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel voor Vanellope’s videogame Sugar Rush en zo de videogame te redden. Ralph en Vanellope worden tijdens hun reis geholpen door verschillende internet bewoners zoals onder andere een websiteonderneemster genaamd Yesss, wie het hart en ziel is van de trendsettende website “BuzzzTube”.

GLOEDNIEUWE FILMBEELDEN
KONINKLIJKE REÜNIE


Afbeelding

In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Wanneer ze wordt omringd door Disney-prinsessen, is ze verrast dat ze eigenlijk veel gemeen heeft met hen.
YESSS

Afbeelding
In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2 wagen de “bad guy” Ralph en zijn mede-buitenbeentje Vanellope von Schweetz zich in de uitgestrekte en spannende wereld van het internet. Een algoritme genaamd Yesss – die voortdurend het net doorzoekt naar de nieuwste primeurs voor haar website Buzzztube.com –helpt hen het onbekende gebied te verkennen.

VRAAG ME IETS

Afbeelding

Wanneer video-game slechterik Ralph en mede buitenbeentje Vanellope von Schweetz zichzelf in de wereld van het internet bevinden,
wenden ze zich tot een zoekmachine met de naam KnowsMore - letterlijk een know-it-all - voor antwoorden in de hoop een vervangend onderdeel te vinden voor Vanellope's spel Sugar Rush.

VOLG DISNEY VIA
Facebook: Facebook.com/DisneyNL
Twitter: Twitter.com/DisneyNL
YouTube: YouTube.com/DisneyNLPlaats reactie